1. Go to https://www.paypal.com

2. Click on the Settings icon (⚙️).


3. Click on Payments.


4. Click on Manage pre-approved payments.


5. Click on the payment you want to cancel.


6. Click on Cancel.


7. Click on Yes


Дали Ви помогна овој одговор? 0 Корисниците го најдоа ова како корисно (0 Гласови)