wget ftp://oratoronline.com/how2/subversion/perl-URI-1.35-3.noarch.rpm 
rpm -i perl-URI-1.35-3.noarch.rpm 
yum install subversion
Дали Ви помогна овој одговор? 0 Корисниците го најдоа ова како корисно (0 Гласови)