FFMpeg Paths:

/usr/local/bin/ffmpeg
/usr/local/bin/mencoder

/usr/local/bin/mplayer
/usr/local/bin/flvtool2
/usr/local/bin/php

 

Дали Ви помогна овој одговор? 0 Корисниците го најдоа ова како корисно (0 Гласови)